Saturday, April 2, 2011

Hectic Days!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera sume kawan,
Pergh, memang lama betul tak update blog nih~,
dari bulan 1 lagi...sekarang ni dah masuk bulan 4...wah wah wah..sangat lama..haha..
apekan daya, busy teramat kot..al maklumlah dah amek course kom. media kan..memang hidup macam nih la..

I wonder if someday near future what my life's i gonna through, must be passionate day by day, inshaALLAH...Konfem la busy sesangat..

Nak update blog pun bukan main susah lagi..huhuuhu,
Sepanjang 14 minggu perkuliahan macam - macam la perkara ( deejaying, broadcasting, programming stuff ) yang aku dah buat, termasuk join program - program kolej yang sememangnya menarik, dan mencabar diri sendiri, tapi apekan daya nasib badan.., but the end of the journey, Im enjoy myself with my friends around me. Really.

Ade beberapa hasil kerja sendiri sepanjang semester 2 kat UKM ni, antaranya...jeng jeng jeng...

Official Radio Midas UKM sem 2
copyright reserved


PaperCrew Production
Gebang Kampus Team~!


Ni la Poster  Program Gebang Kampus
Original design by me

Gegeh jadi cameraman ( cam 2 ) time POSH production :)
Best betul main bende nih..huhu

Kenangan semester 2, PC dan Posh Production Bergabung~
Well done and thanks for great work guys..:)

Gebang Kampus
Dari Siswa Kepada Anda..
.

Buat masa ni, setakat inilah update terbaharu dari aku, dengan ini sebarang masalah atau kesilapan aku nak pohon berinfiniti kemaafan ( macam hari raye pulak kan) sepanjang sem yang mencabar nih..

Adios, Assalammualaikummmm wbt...
P/S :errr, jangan lupa tinggalkan komen okayy..thankss!..:)

5 comments:

faizal said...

terbaik bai...

*Farahouri~ said...

meletops!

SYED MOHD IDHAM AL HABSHEE said...

faizal : terbaik muu..hehehe

farah: meletoppp sangat..hehe..thx for
the work

Zuewairy said...

aku ingat blog ni dh tutup dah.. hek3..

3Hari 2Malam Lawatan sambil belajar ke Kuching dan KK

SYED MOHD IDHAM AL HABSHEE said...

ayi: hehehe..ado lagi...lek2 dh laa...slow2..ngeh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...